Liioittelen sarjakuvassani aika reippaasti. Oikeasti migreenikohtaukseni ovat useimmiten aika lieviä, ja myös lyhytkestoisia. Tosin tällä kertaa kohtaus ei ole todellakaan lyhytkestoinen, ja olen vieläpä jäänyt ikävän migreenikierteen vangiksi: Koska vuorokausirytmini ei ole kohdallaan, kärsin migreenistä — ja koska minulla on migreeni, en saa vuorokausirytmiäni kohdalleen. Niinpä kun yksi kohtaus loppuu, niin jo parin päivän päästä minulla alkaa toinen.

Jos luette sarjakuvaa tarkkaan, niin huomannettekin, että siinä itse asiassa kuvataan kolmea eri migreenikohtausta. Athene syntyy eri puolelta päätäni kuin Alien.

Ja niille, jotka eivät tunne antiikin myyttejä, sarjakuvan nainen on tietysti Athene, joka syntyi Zeuksen päästä. Zeus oli yhtynyt titaani Metikseen, mutta kun Zeus sai kuulla ennustuksen, että heidän lapsestaan tulisi voimallisempi kuin kenestäkään muusta, hän päätti ovelana ehkäisykeinona syödä Metiksen ennen lapsen syntymää. Mutta kuten ehkäisymenetelmät yleensäkin, tämäkään ei ollut satavarma, joten lapsi syntyi siitä huolimatta. Tosin kivuliaan päänsäryn jälkeen suoraan Zeuksen päästä. Opetus lienee se, että nainen kärsii normaalisti synnytystuskat, paitsi silloin jos mies syö naisen ennen synnytystä. Eli älkää syökö naisia, miehet, se on tyhmästi tehty.

Alien taasen tulee elokuvasta Alien – kahdeksas matkustaja, joka tietysti sekin käsittelee scifikauhun keinoin, ja allegorisesti, miesten raiskaamista ja miesten kokemia synnytystuskia.